info@nicoletteappartementen.nl +31 (0)6 114 555 53
Actie!

altijd goedkoper dan andere boekingssites

Direct reserveren

Omgeving

In de zomer is er in Katwijk veel te doen, zoals de wekelijkse toeristenmarkt, de reddingsdemonstratie, activiteiten voor kinderen, diverse muziekfestivals en sportactiviteiten.

Steden en Musea

Katwijk is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan één van de vele omliggende steden in de Randstad. Leiden bevindt zich op 8 kilometer afstand. Leiden is een studentenstad met een rijke historie. Een bezoek aan een van de vele museums is de moeite waard, evenals een boottocht door de grachten. Leids Ontzet wordt groots gevierd rondom 3 oktober.  Na een bezoek aan de stad en/of een museum komt u terug in een relaxte omgeving en kunt u nog even nagenieten van een drankje of een diner aan het strand met een mooie zonsondergang.

Bezoek website

Fietsen en wandelen

Neemt u de fiets mee dan kunt u deze stallen in onze afgesloten fietsenkelder met oplaadpunt voor elektrische fietsen. Er zijn in Katwijk diverse mogelijkheden voor fietsverhuur. Onze regio is met uitstek geschikt voor het maken van mooie fiets en/of wandeltochten. Aan de zuidkant bevindt zich het duingebied ‘Berkheide’ en in het noorden vindt u de ‘Coepelduinen’. Deze gebieden beschikken over uitgebreide fiets- en wandelpaden. Ook zijn er diverse MTB routes in de buurt. De fietsroutes zijn te downloaden op route.nl

Strand en Duinen

Wij beschikken hier over een prachtig kilometers lang zandstrand. Met mooi weer is er niets leukers als een dag op strand vertoeven. Op het strand kunt u heerlijk ontbijten, lunchen of dineren in één van de vele (jaarrond) strandpaviljoens. Ook zijn er voldoende mogelijkheden voor het huren van surf of supboards, tevens kunt u diverse workshops volgen. Een wandeling over het strand is in ieder jaargetijde anders. Ten noorden is Noordwijk via strand of duinen op 4 kilometer afstand. Ten Zuiden bevindt zich Wassenaar op 7 km en Scheveningen is 13 kilometer van Katwijk.

Keukenhof

De Keukenhof in Lisse is een park waar ieder jaar meer dan 7 miljoen bloembollen worden geplant. Het staat garant voor een prachtig dagje uit. Het is europa’s mooiste tuin en bevindt zich op 15 minuten rijden van Katwijk. Het park is geopend van half maart tot half mei.

Bezoek website

Winkelen

Katwijk aan zee staat bekend als een authentiek vissersdorp. Winkelen kunt u in het centrum aan zee, waar meer dan 100 verschillende winkels aanwezig zijn met diverse producten.  Winkelcentrum Zeezijde organiseert het gehele jaar door verschillende evenementen.

Bezoek website

Soldaat van Oranje

De musical Soldaat van Oranje is niet meer weg te denken uit Katwijk. Deze musical draait sinds 2010 in de theaterhangaar op voormalig vliegkamp Valkenburg. Combineer uw bezoek aan de musical met een paar overnachtingen in één van onze studio’s  en u heeft meteen een gezellig weekendje weg.

Bezoek website

Bloemencorso

De bloemencorso van de Bollenstreek is het hoogtepunt van het voorjaar als alle bloemenvelden in bloei staan. Het is een stoet van meer dan 50 versierde wagens van Noordwijk naar Haarlem. Van eind maart tot begin mei (afhankelijk van het weer) staan de narcissen, hyacinten en tulpen volop in bloei  in de Bollenstreek. Een fietstocht langs deze prachtige bloemenvelden moet u zeker gemaakt hebben.

Bezoek website

Space Expo

Space Expo is het officiële bezoekerscentrum van ESA ESTEC. Het ligt op slechts 2,5 kilometer afstand van onze appartementen. Het ruimtevaartmuseum ligt in Noordwijk,  tegen Katwijk, vlak achter de zee en duinen.

Bezoek website