info@nicoletteappartementen.nl +31 (0)6 114 555 53
Actie

Gebruik de promotiecode beach2019 voor 5% korting bij reserveren.

Direct reserveren

Beleef de Tulperij

23 maart 2019
Beleef de Tulperij

Vanaf 23 maart 2019 weer open voor excusie-rondleidingen bloemenvelden

De gezichten achter De Tulperij

Wij zijn Daan en Anja Jansze en hebben een bloembollenbedrijf Adr. Jansze & Zn.
Dit bedrijf is opgericht in 1927 en inmiddels in handen van de derde generatie. Opa Adriaan (Janus Kassie) daarna vader Nico en nu Daan, zoon van Nico Jansze. Wij kweken tulpen- en narcissenbollen.

Daan en ik hebben, binnen ons bloembollenbedrijf: “De Tulperij” opgezet. Wij laten u graag in het voorjaar en de  zomer ons bedrijf  zien. We ontvangen van eind maart tot half oktober groepen toeristen, families, verenigingen, vrienden, senioren, etc. bij ons op het bedrijf. In het voorjaar kunt u  genieten van al die prachtige voorjaarsbloemen bij ons op het land. Er is  gelegenheid om foto’s te maken tussen de tulpen, hyacinten of narcissen. Binnen in onze bloemenkas  is het nostalgisch, licht en  sfeervol ingericht. U kunt o.a. koffie/thee drinken, vers gebakken stroopwafels en appeltaart eten terwijl u  geniet van alle bloemenpracht om u heen. Deze ruimte is geschikt voor zowel kleine als grote groepen.
We werken samen met Elseline Verhart-Warmenhoven.  Zij is gespecialiseerd in de voorjaarsbollen en kan u vakkundig advies geven over vele soorten tulpen, narcissen en ander voorjaarsbloeiers die geschikt zijn voor uw tuin. Elseline gaat voor kwaliteit. Onze gasten zijn zeer tevreden over de service die zij levert. Zij heeft haar eigen webshop voor bloembollen. U kunt via Flowerbulbsholland bloembollen bestellen. Zij stuurt de bollen in het najaar (oktober) naar u toe. Dit is de  tijd waarin u de bollen kunt gaan planten.